Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ploegwedstrijd Sambeek

april 16 @ 9:00 - 17:00

Dit jaar zal de Landelijke ploegwedstrijd plaats vinden op 16 april 2023. Op het perceel gelegen aan de Radioweg 2 te Vortum-Mullem. (zelfde terrein als 2022)
Het inschrijfgeld dient vooraf aan de wedstrijd en bij her inschrijving te worden voldaan. Alle deelnemers worden verzocht zich te verzamelen vanaf 9.00 uur De aanvang van de wedstrijd is 10.30 uur. Inschrijven kan vanaf heden op de website van SMT Sambeek of via deze link: Inschrijfformulier ploegwedstrijd . Deelname geschiedt op volgorde van loting. Inschrijven kan tot 3 april 2023. Meldt u op tijd aan want vol = vol !! Deelnemers die bij voorgaande wedstrijden zonder telefonische of schriftelijke afmelding niet zijn komen opdagen, kunnen bij een te kort aan wedstrijdplaatsen worden uitgesloten van deelname. De organisatie houdt zich het recht voor om iemand te diskwalificeren, die zich niet aan de regels houdt. Op en/of aanmerkingen richting de jury zal tot onmiddellijke diskwalificatie leiden.
Ons streven is om er ook dit jaar weer een sportief evenement van te maken met een hoog kijkgehalte voor het publiek. Om dit te stimuleren zijn gloeikoptractoren en tractoren op ijzeren wielen vrijgesteld van inschrijfgeld. Geef dit bij uw inschrijving aan in het daarvoor bestemde inschrijfveld. Voor de overige deelnemers bedraagt het inschrijfgeld €15,- Verder wordt deelname met zo oud mogelijk, en identiek materiaal enorm op prijs gesteld. Maar uiteraard is de beginnende ploeger ook van harte welkom! Hiervoor is een aparte categorie ingedeeld en er zal ook een aanmoedigingsprijs voor zijn om juist de nieuwe deelnemers te stimuleren. Deze categorie is voor deelnemers die tot aan maximaal 3 wedstrijden hebben deelgenomen. Er zal geploegd gaan worden in de gebruikelijke categorieën maar voor Holders en tweewiel tractoren zullen er aangepaste veldjes beschikbaar zijn. Als u een aangepast veldje hiervoor wilt geef dit dan aan bij uw inschrijving bij opmerkingen.

Verder zullen er verschillende demonstraties te zien zijn van ploegen met paard en rupstractoren met ploeg. Tevens is er ook weer aan de jongste bezoekers onder ons gedacht, en bij goed weer zal dan ook de altijd druk bezochte zandbak en draaimolen weer aanwezig zijn. Natuurlijk kunt u ook weer terecht voor een hapje en een drankje bij onze dames van de catering!

I.v.m. het overbrengen van ziektes, dient het materieel waar een deelnemer zich mee inschrijft bij aankomst op de wedstrijd schoon en vrij te zijn van grond- en plantenresten. Hier zal door ons op gecontroleerd worden. En ingeval van vervuild materiaal, zal in overleg met de jury kunnen leiden tot een diskwalificatie. Na afloop van de wedstrijd zullen wij de deelnemer in de gelegenheid stellen om hun materiaal schoon te maken.

Wij hopen weer op een sportieve wedstrijd en we willen dan ook deelnemers en belangstellenden van harte uitnodigen hiervoor. Houdt de Facebook pagina en website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de Landelijke ploegwedstrijd 2023.

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
9:00 - 17:00

Locatie

Vortum – Mullem
Radioweg 2
Vortum-Mullem, 5827 BE Netherlands
+ Google Maps