Jaarvergadering bij VSS Machinebouw gezellig en leerzaam

De jaarvergadering bij VSS Machinebouw was een gezellige bijeenkomst met veel ruimte voor onderling overleg en een mooie rondleiding door het bedrijf van VSS Machinebouw.

Tijdens de jaarvergadering is afscheid genomen van Fred Dekker en Pierre Hendrix. Beiden waren al vanaf 1980 actief tijdens de Nationale Ploegwedstrijden.

In samenwerking met de HMT, KLW en OTMV zijn nieuwe reglementen opgesteld die ervoor moeten zorgen dat zowel op de regionale als de landelijke wedstrijden dezelfde reglementen worden gebruikt. Kijk hier voor deze reglementen en de juryrapporten.

Op de Europese wedstrijden voor oldtimer ploegen komt een nieuwe categorie: Parallel ploegen. Dit gebeurt met standaard 2 schaar wentel ploegen waarbij de trekker type ouder moet zijn dan 1975 (classic / youngtimer). Dit jaar zullen er verschillende regionale demonstraties zijn en de Ploegvereniging is voornemens ook op de Nationale Ploegwedstrijden een extra categorie parallel ploegen te introduceren. Specifieke kenmerken zijn dat er een dubbele opening is vergelijkbaar met rondgaand en geen geer. De eindvoor is echter wel aangesloten op de beginvoor.

Zie hieronder een impressie van de jaarvergadering met een album.

2017JaarvergaderingVSSMachinebouw

Jaarvergadering Ploegvereniging Nederland 3 februari 2017 bij VSS Machinebouw Oudelande