Categoriearchief: Nieuws

Nationale Ploegwedstrijden Uitgesteld

Helaas zullen de Nationale Ploegwedstrijden niet op de geplande dagen 21 en 22 augustus kunnen plaatsvinden. Dit is het gevolg van de uitspraak van de overheid dat het verbod op vergunningsplichtige evenementen wordt verlengd tot 1 september 2020.
De komende weken zal het bestuur in samenwerking met betrokkenen gaan overleggen of en hoe we de Nationale Ploegwedstrijden in 2020 kunnen houden. Tevens is er overleg met de internationale organisaties rondom de voortgang van deze wedstrijden en deelname daaraan. Zodra we meer weten zullen wij jullie van nieuwe informatie voorzien.

Interessante jaarvergadering bij Duport

Verrassend wat Duport allemaal te bieden heeft. Dat is wat de bezoekers vertelden na afloop van de jaarvergadering. Arie Dunnewind en zijn collega’s gaven een boeiend verhaal over de historie, de machines die in Dedemsvaart worden gemaakt en de importeurschappen die het bedrijf heeft. Een rondleiding maakte alles nog indrukwekkender.

Tijdens de jaarvergadering werden aan de AOC scholen Terra, Zone College en Curio instructieborden aangereikt die kunnen worden gebruikt bij de instructies aan studenten over de juryaspecten bij ploegwedstrijden. We hopen daarmee een verdere samenwerking om jongeren enthousiast te maken voor ploegwedstrijden.